Over Ons

In 1992 werkte Jan Morren al jaren in de automotoren revisie en in de avonduren kluste hij samen met zijn broers in de kleine garage naast het huis aan voertuigen van vrienden, familie en kennissen.  Door de toenemende drukte werd samen besloten dat de drukte te groot was om alleen in de avonduren te werken en één van de broers ging volledig voor het kleine autobedrijf in Otterlo werken. Dit was broer Albert. Het bleef drukker worden en ook Jan kon zijn dagelijkse baan opzeggen en enkele jaren later kwam broer Evert-Jan bij het bedrijf. Al snel werd het “Autobedrijf Gebr. Morren”. Eind jaren ’90 besloten de broers om samen een nieuw pand te laten bouwen die in 2001 gerealiseerd is. Dat pand was voorzien van de modernste technologie, een grote kelder en drie bruggen. Ook een neef van de gebroeders is als automonteur bij het bedrijf komen werken en de zoon van Jan is inmiddels ook al jaren werkzaam bij het bedrijf. Een echt familiebedrijf dus. Halverwege 2015 is Tim verwelkomd als nieuwste personeelslid. Tim is een vakbekwame eerste monteur autotechnicus en volop bezig om Technisch Specialist te worden. In 2018 is Jeroen verwelkomend als nieuw personeelslid. 

In 2012 is de werkplaats uitgebreid zodat het bedrijf inmiddels vijf bruggen heeft. Éen van deze bruggen is geschikt voor het uitlijnen van voertuigen.

Het autobedrijf heeft klantenservice en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Zo spreekt u vaak direct met de monteur die uw auto repareert en niet met een receptionist of ander tussenpersoon. Op het gebied van occasions is er altijd een ruime voorraad. En mocht uw auto er niet bij staan dan kan Autobedrijf Gebr. Morren u helpen met het vinden van het juiste model, passend in uw budget. Al deze auto’s worden uiteraard afgeleverd met een APK Keuring en 12 maanden mobiliteit garantie voor auto’s vanaf €5000,- of auto’s niet ouder dan 8 jaar.

Wilt u het bedrijf een keer bezoeken dan kan dit elke werkdag van 08:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur. Er is altijd een verkoper om u op weg te helpen en advies te geven. Op maandag, dinsdag en donderdag is de werkplaats ook in de avond van 19:00 tot 21:00 uur geopend. Verkoop ’s avonds is mogelijk na telefonische afspraak.

Over ons